Selecteer een pagina

Een grote drempel bij het klassieke liften is de veiligheid. Je weet nooit bij wie je instapt en of deze persoon goede bedoelingen heeft. Hoe is dat bij Wheelflow geregeld? 

Je weet bij wie je instapt

Wheelflow zorgt ervoor dat van alle gebruikers de werkelijke identiteit wordt vastgesteld. Hierdoor weet je bij wie je instapt. Een groot verschil met gewoon liften, waarbij degene bij wie je in de auto zit totaal onbekend is.

De app van Wheelflow wordt op dit moment gebouwd, en hoe de verificatie van je identiteit precies wordt geregeld is nog niet bekend, maar een goede optie lijkt IDin, een soort IDeal, maar dan voor Identiteitsbevestiging via je bank in plaats van een financiële transactie.

De ander komt er dus niet mee weg als hij iets strafbaars doet omdat zijn identiteit bekend is.

De assistent

Daarnaast is er een assistent ingebouwd waarmee je voor allerlei zaken assistentie kunt vragen aan de Wheelflow-centrale. Zo kun je naast hulp bij het vinden van een aansluiting ook via buttons aangeven dat je twijfelt aan de bedoelingen van de ander dan wel dat je onmiddellijk hulp nodig hebt. Doordat jullie locatie en gegevens bekend zijn kan er snel en op de juiste manier op zo’n melding gereageerd worden.