Selecteer een pagina

Wheelflow is digitaal liften!

Liften heeft als voordeel dat het je vrijheid oplevert en het milieu niet extra belast. De app van Wheelflow zorgt ervoor dat de kans van meerijden veel voorspelbaarder wordt, en veel veiliger dan het klassieke liften. Je kunt Ad-hoc met je smartphone een lift vragen en 5 minuten later ben je onderweg. 

Veiliger

Doordat van elke gebruiker de echte identiteit bekend is, is degene waarbij je in de auto stapt dus nooit anoniem. Mensen met kwade bedoelingen wéten dat ze er niet mee weg zullen komen.

Voorspelbaarder

Wheelflow werkt langs een netwerk van haltes en verbindingen. Van elke verbinding worden statistieken bijgehouden wat het aanbod is aan ritten op elk uur van de dag. Op de wegenkaart wordt met kleuren zichtbaar gemaakt waar de wachttijd gemiddeld minder dan 10 minuten is op een bepaald tijdstip. Wil jij binnenkort ook reizen met Wheelflow? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de start van de pilotfase!